Om oss

Byggimportøren AS er en leverandør av byggevarer i Norge. Vi er deleid av en av de største byggevarekjedene i Baltikum, som har vært I markedet i over 20 år. Dette medfører at vi har mulighet for å tilby ett stort utvalg av byggevarer til konkurranse dyktige priser.

Misjon

Vi jobber for å forenkle prosessen med innkjøp av byggevarer for både proff og privat kunder. Vi kommer med løsninger som er skreddersydd for den enkelte kunde.

Visjon

Vårt mål er bli en av de mest pålitelige leverandørene I byggevare markedet både med tanke på pris og løsninger. Vi kommer med løsninger som er tilpasset prosjekt og kunde. Byggimportøren AS sikter på å bli en av de ledende leverandørene innenfor bygge bransjen når det gjelder både pris og kvalitet.

Verdier

Fleksibilitet, individuell oppfølging, profesjonell tilnærming, behandler endringer raskt – dette er verdiene, som gjør oss til et lite, men effektivt selskap blant “haiene” i bransjen.

Resultat

Byggimportøren AS – din forutsigbare leverandør av byggematerialer. Hver dag gjør vi vårt beste for å være din langsiktige partner som du kan stole på.